avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... ce se intampla daca nu platesc amenda ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

ce se intampla daca nu platesc amenda contraventionala?

am parcat masina pe un spatiu public si aveam in geam anunt de vanzare a masinii, cand am venit la masina aveam un afis in geam de la politia comunitara ca am expus spre vanzare un vehicul pe domeniul public,si eram instiintat sa ma prezint la o sectie de politie,amenda este intre 1000 si 1500 ron,am 19 ani si nu am nimik pe numele meu ce se intampla daca nu platesc? amenda este cumva penala???
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Mai 2010
bursuku, utilizator
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 20:06, 30 Mai 2010
Dar aveti un loc de munca? Se poate pune proprire pe salariu....dar asta, bineinteles, dupa ce se emitre somatie de plata si titlu executoriu.
Aveti insa posibilitatea sa contestati respectivul proces verbal in termen de 15 zile de la comunicare.
puteti fi obligat sa prestati munca in folosul comunitatii
nu am loc de munca, si nicio o proprietate pe numele meu,anul acesta termin liceul
~ Conținut șters la cerere ~
mi-a spus cineva ca daca nu platesc in 6 luni se rescrie

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala petrutaemil petrutaemil In data de 06.06.2011 fiul meu a lăsat in geamul mașinii un afiș de vânzare a acesteia. Mașina era intr-o parcare din municipiul ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie ContSters82010 ContSters82010 Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Angajatul unei societati parcheaza masina firmei pe domeniul public fara tichet de parcare si este amendat. ... (vezi toată discuția)
M-a oprit politia si mi-a cerut sa merg cu permisul la sectie mftionel mftionel astazi am fost oprit de politie fara ca acesta sa imi spuna ce am facut (defapt nu am facut nimic neregulamentar doar ca politistul respectiv m-a mai oprit cu ... (vezi toată discuția)