Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
Angajatul unei societati parcheaza masina firmei pe domeniul public fara tichet de parcare si este amendat. Procesul verbal a fost intocmit pe numele firmei proprietare, in data de 10.08.2009, desi data savarsirii faptei a fost 21.06.2009, asa cum reiese si din poza atasata procesului verbal. Intrebarile mele sunt urmatoarele:
1. Cine face contestatia procesului verbal: angajatul care a parcat neregulamentar sau firma pe numele careia este procesul verbal?
2. Care poate fi motivul pentru care procesul verbal a fost intocmit dupa aproape 2 luni de la data savarsirii faptei?
2. Daca nu se anuleaza p-v, se mai poate achita 1/2 din suma, avand in vedere ca plangerea impotriva procesului verbal s-a depus la judecatorie a doua zi dupa comunicarea acestuia-deci in termenul de 48 de ore de la comunicare?
Va multumesc mult pentru rabdare!
Vedeti daca mai sunteti in termen -procesul- verbal trebuie contestat de firma pe numele careia a fost amendata si mergeti la finante si vedeti cat aveti de plata.
Acum am aflat ca angajatul a facut plangere impotriva procesului verbal, in nume personal, asa a fost indrumat de cineva de la politia comunitara??!! Are valabilitate aceasta plangere? Ieri a fost primit procesul verbal de contraventie la firma si astazi a facut plangerea impotriva lui.
Amenda parcare
menumorut82
va salut.am primit o amenda de la politia comunitara pentru ca am parcat intr-o parcare cu plata si nu am platit.(mentionez ca in zona nu exista taxometru si ... (vezi toată discuția)