avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1419 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

vreau sa legalizez o copie dupa sentinta de divort unde trebuie sa merg la tribunalul unde sa pronuntat divortul sau pot apela la un notar va rog sa ma ajutati
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 14:38, 30 Mai 2010
Buna ziua !
Legalizarea unei hotarari judecatoresti o puteti face numai la instanta unde a fost emisa .
puteti face acest lucru la instanta care s-a pronuntat pe fondul cauzei, in speta judecatoria.
Pentru legalizarea hotararii de divort trebuie sa depuneti o cerere in acest sens la Judecatoria emitenta, insotita de originalul sentintei si o copie, plus taxa de timbru de 6 lei si timbre judiciare de 0,30 lei. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare comunicare Gloria83 Gloria83 Buna ziua. Am avut un proces pe care l-am castigat, ulterior partea adversa a facut recurs. L-am castigat si pe acesta. Instanta obliga partea adversa ... (vezi toată discuția)
Certificat de divort paulacornean paulacornean Cum as putea sa obtin o copie a certificatului de divort pe care l-am pierdut? (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva zolysoftsolutions zolysoftsolutions Buna tuturor. Am divortat. La nivel de judecatorie s-a pronuntat divortul din vina ambelor soti, iar copilul mi s-a incredintat. S-a facut recurs la ... (vezi toată discuția)