aianaa 
	    	Utilizator

aianaa 
	    	Utilizator	    

dragos.rusu 
	    	Utilizator

dragos.rusu 
	    	Utilizator	    

cheltuielile necesare pentru ca PFA-ul sa-si poata desfasura activitatea (ex: chirie ptr sediu, utilitati ptr sediu, consumabile etc) sunt deductibile in limitele prevazute de Codul Fiscal, astfel cu cat cheltuielile deductibile sunt mai mari cu atat scade impozitul .
Puteti factura si in EURO.
La medicul de familie faceti dovada calitatii de asigurat cu adeverinta de la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate.
 grandanat 
	    	Utilizator

grandanat 
	    	Utilizator	    

aianaa 
	    	Utilizator

aianaa 
	    	Utilizator	    

Amelia Muntean 
	    	Utilizator

Amelia Muntean 
	    	Utilizator	    

teoliki	                   

La locul de munca e posibil sa fim disponibilizati (probabil cu optiunea de a merge in somaj de la stat)...Intrebarea mea este daca in perioada in care ... (vezi toată discuția)
	                    teoliki	                   

La locul de munca e posibil sa fim disponibilizati (probabil cu optiunea de a merge in somaj de la stat)...Intrebarea mea este daca in perioada in care ... (vezi toată discuția)

croydor	                   

Buna  ziua am si eu o intrebare daca  ati putea s ama  ajutatzi cu un rsp.concret...din  data de 01-01-2010 am intrat in somaj ptr 9 luni.salariu brut pe ... (vezi toată discuția)
	                    croydor	                   

Buna  ziua am si eu o intrebare daca  ati putea s ama  ajutatzi cu un rsp.concret...din  data de 01-01-2010 am intrat in somaj ptr 9 luni.salariu brut pe ... (vezi toată discuția)

alinaramona	                   

care este modalitatea de calcul a somajului pt. mamicile care au terminat concediul de crestere a copilului caz concret -nu am fost de la inceput in acest ... (vezi toată discuția)
	                    alinaramona	                   

care este modalitatea de calcul a somajului pt. mamicile care au terminat concediul de crestere a copilului caz concret -nu am fost de la inceput in acest ... (vezi toată discuția)