avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale curator litis
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

curator litis

Parata, societate comerciala are sediul expirat, motiv pt care nu se poate comunica citatia.Se poate cere numirea unui curator litis pt. parata, sau e suficienta citarea prin publicitate si judecarea in lipsa?
Cel mai recent răspuns: stagiara , utilizator 09:55, 1 Iunie 2010
puteti solicita citarea prin publicitate si la usa instantei.
Multumesc, asta si urmeaza sa solicit.
dar se poate cere numirea unui curator litis in speta, sau aceasta tine strict de uzucapiune, dr. familiei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune - dovada demersurilor pentru aflarea domicliului paratei ana*maria ana*maria Buna seara, Am introdus o actiune civilia, prin care prin jonctiunea posesiilor a mea cu a parintilor mei inceputa in vremea codului civil, sa se constate ... (vezi toată discuția)
Modalitati de chemare in judecata a unei persoane/ familii in lipsa adresei de domiciliu getaniculescu@hotmail.com getaniculescu@hotmail.com Care sunt modalitatile de chemare in judecata a unei persoane/familii, daca nu se cunoaste adresa de domiciliu a acesteia, nici din tara, nici din Spania, unde ... (vezi toată discuția)
Plata onorariului curatorului debitoarei, de catre creditor? Andr33agav Andr33agav Buna ziua, Am primit astazi o citatie intr-un proces avand ca obiect ordonanta de plata. In citatie este specificat ca societatea noastra in calitate de ... (vezi toată discuția)