avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1553 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Art. 41cpp
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Art. 41cpp

Pentru a acuza o persoana in baza art.41cpp pe ce se bazeaza organul de cercetare penala?
In dosar nu s-a facut nicio cercetare.
Nu este un abuz?
Cel mai recent răspuns: Stefania M , utilizator 12:49, 2 Iunie 2010
Nu exista o definitie in Codul penal, nu ca nu exista acest tip de infractiune. Codul penal nu este un dictionar de definitii juridice. Acelasi lucru e valabil si pentru Codul civil, unde nu avem definitii pentru toate notiunile pe care le utilizam in activitatea juridica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Help! cursuri drept penal general ContSters47264 ContSters47264 Am nevoie urgent de niste materiale ...drept penal general infractiunea unica, infractiunea continua si infractiunea continuata. Daca are cineva asa ceva ... (vezi toată discuția)
Art.26 c.p. rubby rubby va rog eu mult daca ma poate lamuri si pe mine cineva,ce inseamna art.26 c.p. raportat la art85 alin 2 din o.u.g. nr.195/2002 cu aplicare la art.41 alin 2 ... (vezi toată discuția)
Prescriere fapta comisa nov.2005-iun.2016 mariacomanescu1995 mariacomanescu1995 Va rog sa-mi spuneti cand se prescrie urmatoarea incadrare si daca se judeca dupa noul sau vechiul cod penal( faptele s-au petrecut in perioada nov.2005-iunie ... (vezi toată discuția)