avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cadou!!!-plangere penala???
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cadou!!!-plangere penala???

In ianuarie am primit un telefon cadou dar intre timp,mai exact acum 2 saptamani,am pierdut telefonul...si m-am dus la politie(politia de la camin) sa anunt asta...afland ca am pierdut telefonul m-i la cerut si mi-a zis ca imi face plangere penala..e posibil asa ceva:O???din moment ce a fost cadou ?:O
[EDITAT]
Daca faceti dovada ca acel telefon v-a fost facut cadou de respectiva persoana,nu aveti de ce sa aveti probleme.
De fapt, din relatarea dvs,acesta pare ,cel putin, un comportament aberant sau poate exista alte relatii intre dvs despre care nu ne-at relatat.
Ultima modificare: Vineri, 4 Iunie 2010
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gasirea unui obiect pierdut Alin24 Alin24 Buna ziua, am si eu o porblem. In urma cu 3 saptamani circulad cu autobuzul spre servici am gasit un telefon la picioarele mele, l-am ridicat si l-am bagat ... (vezi toată discuția)
Obiectele oferite cadou se mai pot recupera pe cale penala? katalinujk katalinujk Fostul meu iubit mi-a oferit cadou un laptop. De curand ne-am despartit iar acum a depus plangere penala ca sa i-l dau inapoi.Mai poate sa il recupereze? In ... (vezi toată discuția)
Daca faci denunt la politie ca ai fost inselat poti pati ceva? cyan cyan am luat tzeapa de la un smecher cu un telefon mobil. m-a prostit, recunosc. acum incerc sa recuperez \"prejudiciul\" adica sa il gasesc pe individ sa-i rup ... (vezi toată discuția)