avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrare in CIC dupa intrarea la servici
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrare in CIC dupa intrarea la servici

as dori sa stiu daca pot intra in CIC
fetita e nascuta pe 2 feb 2010 am terminat concediul de maternitate pe 7 iunie,m/am intors la servici intrand in activitate.
ma mai pot intoarce in CIC dupa o perioada de timp dupa ce am fost in activitate.de exemplu in toamna
multumesc
Cel mai recent răspuns: fechita , utilizator 19:54, 2 Iunie 2010
Puteti solicita din nou CIC.
Acordarea indemnizatiei pentru cresterea copilului sau, dupa caz, a stimulentului lunar se face la cererea scrisa a persoanei indreptatite, ori de cate ori aceasta solicita, cu respectarea conditiilor prevazute de ordonanta de urgenta nr.148/2005.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie Adriati Adriati Buna ziua, Sper ca ma puteti ajuta cu raspunsul la aceasta intrebare: Daca revin in activitate pentru 60 de zile -imediat ce am terminat concediul postnatal ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de 85% adina bota adina bota Buna, Adina este numele meu..am nevoie sa-mi ziceti in termen de cate zile de la data terminarii concediului postnatal se poate depune dosarul... Ideea e ca ... (vezi toată discuția)
Stimulent crestere copil gety73 gety73 Sunt mama unei fetite de 2 ani, nascuta la 20 ianuarie 2008. La 1 iunie 2008 am fost nevoita sa-mi reiau serviciul.Nu am beneficiat nici macar o zi de ... (vezi toată discuția)