avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare after school
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare after school

buna ziua,
Problema mea este urmatoare: urmeaza sa inchiriez un spatiu in care as dori sa infintez un after school (apx 30 de copii).

In acest sens va rog sa imi spuneti care sunt aprobarile, avizele necesare si de unde le pot optine. Totodata m-ar interesa si un cost estimativ al acestor aprobari.
Exista vreo prevedere legislativa speciala cu privire la aceasta activitate?

Care ar fi cea mai adecvata forma de societate sub care as putea functiona (pfa, srl sau microintreprindere).

Intrucat sunt in concediul pentru cresterea copilului, administrator in aceasta societate poate fi sotul meu, iar eu pot presta activitati pe baza de contract de voluntariat? Sau pot fi eu administrator chiar daca sunt in concediul pentru cresterea copilului?

Angajatii pot lucra exclusiv pe baza de contract de voluntariat sau este necesar ca macar unul sa fie angajat cu carte de munca?

Se pot obtine avizele necesare pe punctul de lucru fara ca sa existe (cel putin initial) un contract intre mine si proprietarul spatiului care urmeaza sa fie inchiriat?

multumesc

Alte discuții în legătură

Infiintare societate andreigabriel andreigabriel buna ziua, Problema mea este urmatoare: urmeaza sa inchiriez un spatiu in care as dori sa infintez un after school (apx 30 de copii). In acest sens va rog ... (vezi toată discuția)
After school medeea2014 medeea2014 buna ziua tuturor,intentionez sa deschid afther school. Ce avize sunt necesare pentru aceasta activitate? Spatiul in care se va desfasura este inchiriat cu ... (vezi toată discuția)
After school: pfa sau srl??? MariNg27 MariNg27 Buna seara. Sunt invatatoare de 6 ani, angajata cu norma intreaga, si doresc sa deschid un centru after- school. Planul meu de after este in felul ... (vezi toată discuția)