avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... se poate contesta un act notarial de vanzare cumparare?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

se poate contesta un act notarial de vanzare cumparare?

in ce masura pot contesta un act de vanzare cumparare in contextul in care in momentul cumpararii de catre noi,sot si sotie ,mie nu mi s-a cerut nici macar buletinul si nici nu am fost lasata sa semnez pe vreun exemplar,in act mentionandu-se doar ca L.C legitimat cu kt... ,casatorit cu L.P.
in conditiile in care in luna urmatoare incheierii contractului,sotul a si cerut divortul,suspectez existenta unei intelegeri prealabile intre fostul(deja ) sot si notar.eu puteam sa fiu oricine ,nu mi s-a permis nici macar sa ma legitimez spunand ca nu este nevoie.am vreo sansa sa contest autenticitatea actului?
Cel mai recent răspuns: silvia p , utilizator 21:00, 3 Iunie 2010
Sa contestati puteti.
Sa castigati nu.
Buna seara,dna.Adutescu.Acum 15 ani am cumparat o casa cu teren .In actul de V/C titular ( cumparator )sunt trecuta numai eu asta fiind dorinta sotului meu.Ce sa inteleg :ca in ( eventualitatea ) unui divort acest bun nu intra in masa partajabila ??
@silvia p
Buna seara.
Ba da, intra in masa partajabila.
De asemenea si imobilul cumparat de sotul lui @mpalimariu intra in masa partajabila, daca nu a inlocuit alt bun propriu al lui.
Eu am spus ca nu va anula contractul. In rest, e bun comun, desi e doar semnatura lui.
Interesant. Aceasta casa cu teren e cumparata cu banii de pe o alta casa a mea (pe care o aveam inainte de casatorie ):O
Dna.Adutescu acest subiect este f.interesant.Doamne fereste de un divort+partaj,dar nu este deloc rau sa fii informat.Nu se stie niciodata.

Alte discuții în legătură

Partaj elenacarmen elenacarmen in timpul casniciei am cumparat o garsoniera cu bani de la mama mea ce sanse am la partaj sa nu o impart cu fostul (vezi toată discuția)
Variante legale in caz de divort suciu_diana suciu_diana Buna ziua, care este solutia legala si in favoarea sotiei in urmatoarea situatie: Sotia detine un apartament, bun propriu, achizitionat inaintea ... (vezi toată discuția)
Bun dobandit inainte de casatorie si vandut in timpul casatoriei Tudor Dana Tudor Dana Buna seara, am cumparat inainte de casatorie un apartament pe care il vand acum in timpul casatoriei si cumpar altul cu o diferenta de bani fata de cel vandut ... (vezi toată discuția)