avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... schimbare functie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

schimbare functie

Buna dimineata!
In cadrul unei institutii publice a fost modificat statul de functii, urmand ca pentru o parte dintre angajati(personal contractual) se schimbe functia pe care erau incadrati.
Care este procedura ?ce documente trebuie intocmite?
Cel mai recent răspuns: mary_24 , utilizator 13:08, 4 Iunie 2010
Acte aditionale+fise de post noi sau procedura de concediere.
mary_24 a scris:

Buna dimineata!
In cadrul unei institutii publice a fost modificat statul de functii, urmand ca pentru o parte dintre angajati(personal contractual) se schimbe functia pe care erau incadrati.
Care este procedura ?ce documente trebuie intocmite?

Se intocmesc acte aditionale si noi fise de post.
Si un nou ordin/decizie/dispozitie de incadrare pe post.
Multumesc mult pentru raspunsuri:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare mosneag gabriela mosneag gabriela Am terminat in 2009 facultatea de stiinte juridice si administrative Brasov in specializarea administratie publica,in prezent sunt angajata in cadrul unui ... (vezi toată discuția)
Acte la angajarea unui functionar public dana81 dana81 Buna ziua. As dori si eu sa stiu pe langa dispozitia de angajare si fisa postului ce acte i se mai intocmesc unui functionar public la angajare? In situatia ... (vezi toată discuția)
Consilier personal - achizitii publice consilierul personal al primaului are dispozitie cu atributii de achizitii publice,dar seful vrea sa renunte la functia de consilier personal, sa modifica ... (vezi toată discuția)