avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... abuz de incredere , termen de depunere plangere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

abuz de incredere , termen de depunere plangere

Buna ziua,

Asi dori sa stiu care este termenul lega in care pot depune o plangere pentru abuz de incredere.
Am avut un imobil pentru care am facut procura speciala pentru a putea fi vandut de catre o ruda.
Aceasta a vandut imobilul insa nu mi-a dat banii.
Toate acestea s-au intamplat in septembrie 2007. In aprilie 2008 am dat o declaratie la politie insa nu am actionat mai departe.

Care ar fi solutia si care sunt sansele mele de castig daca fac plangere penala?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 10:50, 3 Iunie 2010
Conform dispozitiilor art.284 Cod procedura penala termenul de introducere a plangerii prealabile este de 2 luni, acesta curgand din ziua in care persoana vatamata a stiut cine este faptuitorul.

Ultima modificare: Joi, 3 Iunie 2010
luiza2008, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt intre soti brucsy brucsy BUna ziua, Sotia mi-a bagat la amanet cca 50 g Au fara acordul meu, inclusiv inelul de logodna. Problema este ca nu am acte pe el. Aurul il primisem de la ... (vezi toată discuția)
Suspendare contract-plangere penala bgv bgv Buna ziua, Va expun urmatoarea speta: -Angajatorul suspenda contractul de munca pe durata cercetarii disciplinare -dupa convocare si discutiile in fata ... (vezi toată discuția)
Art. 210 cp vldstf vldstf pot sa depun o plangere in numele sorei mele care este plecata la munca in strainatate pentru furtul unor lucruri din casa de catre sotul acesteia? daca nu pot ... (vezi toată discuția)