avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... scaderea salariilor si a pensiilor
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

scaderea salariilor si a pensiilor

buna ziua ! Am si eu o intrebare ; legata de scaderea pensiilor si a salariilor , se vor scade bani si din indemnizatiile de handicap cu 15la suta si din salariu de insotitor cu 25 la suta ?ca eu am auzit pe la tv ca la alocatii si indemnizatiile de crestere copil nu se umbla ;este adevarat sau nu.va rog sa-mi dati un raspuns concret
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:23, 3 Iunie 2010
1. Nu putem sti sigur pana nu vor aparea legile respective in M.O.
2. Se pare ca alocatiile pentru copii si indemnizatiile pentru handicapati nu se reduc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se modifica sau nu indemnizatia pentru cresterea copilului andreeaoradea andreeaoradea Buna ziua, imi poate spune cineva exact daca in \" planul de masuri de austeritate\" se mentioneaza modificarea indemnizatiei pentru cresterea copilului. Stiu ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara loremakkai loremakkai Buna ziua, Am si eu o nelamurire si va rog sa ma ajutati. Sotul meu are un baiat din prima casnicie care, in urma divortului a ramas la mama, copilul avand ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pentru al doilea copil consecutiv yucca yucca Buna ziua, ma intereseaza daca stie cineva cum se va acorda indemnizatia pentru al doilea copil ,nascut inainte ca primul sa implineasca 2 ani. Concret, cazul ... (vezi toată discuția)