Buna ziua,
Matusa mea a cumparat un ap acum cativa ani de la al 2-lea propietar si in 2007 primul propietar a chemat-o in judecata pt a-si revendica ap. precizez ca primul propietar s-a judecat si cu al 2-lea care a si castigat , acum primul propietar a castigat ap matusii mele care il cumparase de la al 2 -lea propietar, prima data cand a fost vandut ap propietara avea donatie pt fiul e minor si ca sa-l poata vinde s-a trecut pe ea propietara dupa care iar a facut donatie( din cate am inteles, nu stiu f multe detalii) pana acum matusa mea a castigat de fiecare data si acum la sfarsit a castigat primul propietar. ce trebuie sa faca in continuare? nu mi se pare corect!!! va multumesc
Buna ziua,
va multumesc pentru raspuns si as mai avea o intrebare, v-am spus ca matusa mea a depus cerere in anulare si ieri a fost la tribunal si are raspuns Termen 04.02.2011.
As dori sa imi spuneti ce inseamna acest termen, ce o sa se intample atunci.
Va multumesc
Donatie
lml
Buna ziua,
inrebarea mea este daca donatia nu este inregistrata la judecatorie , este valabila?
donatia a fost facuta in 1994 si inregistrata la judecatorie ... (vezi toată discuția)