avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... revendicare imobiliara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

revendicare imobiliara

Buna ziua,
Matusa mea a cumparat un ap acum cativa ani de la al 2-lea propietar si in 2007 primul propietar a chemat-o in judecata pt a-si revendica ap. precizez ca primul propietar s-a judecat si cu al 2-lea care a si castigat , acum primul propietar a castigat ap matusii mele care il cumparase de la al 2 -lea propietar, prima data cand a fost vandut ap propietara avea donatie pt fiul e minor si ca sa-l poata vinde s-a trecut pe ea propietara dupa care iar a facut donatie( din cate am inteles, nu stiu f multe detalii) pana acum matusa mea a castigat de fiecare data si acum la sfarsit a castigat primul propietar. ce trebuie sa faca in continuare? nu mi se pare corect!!! va multumesc
Cel mai recent răspuns: lml , utilizator 15:13, 16 Iunie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua,
va multumesc pentru raspuns si as mai avea o intrebare, v-am spus ca matusa mea a depus cerere in anulare si ieri a fost la tribunal si are raspuns Termen 04.02.2011.
As dori sa imi spuneti ce inseamna acest termen, ce o sa se intample atunci.
Va multumesc
Va multumesc pentru raspuns. Am verificat pe tmb.ro si termenul este 04.02.2011, deci nu este greseala.O zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie lml lml Buna ziua, inrebarea mea este daca donatia nu este inregistrata la judecatorie , este valabila? donatia a fost facuta in 1994 si inregistrata la judecatorie ... (vezi toată discuția)
Coproprietar al unei apartament cocosioanalr cocosioanalr Buna seara, Va rog sa aveti amabilitatea sa ma ajutati cu urm.problema a unei cunostiinte: Deoarece dna a avut multe datorii personale in mare parte cauzate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua vreau sa dezbat moștenirea de pe bunica de pe tata(menționez ... dorinarotaru23 dorinarotaru23 Buna ziua vreau sa dezbat moștenirea de pe bunica de pe tata(menționez toti copii bunicii sunt decedați noi fiind nepoti) bunica lea luat la fiecare copil ... (vezi toată discuția)