avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1229 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii plata greoaie a concediului medical de catre ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

plata greoaie a concediului medical de catre firma....amanari frecvente!

Buna ziua,sotia mea a fost operata de cancer la colon anul trecut in luna decembrie,sigur ca (din pacate) tot de atunci este in concediu medical fiindca desi evolutia este buna,nu trebuie sa facem chemioterapie,doctorii spun ca trebuie sa mai stea acasa dar nu au facut inca propunerea pentru acordare punsie de invaliditate.Problema este ca daca la inceput SC. la care lucra ca vanzatoare a platit concediul medical la timp acuma este tot timpul o problema de lipsa banilor,ea primeste 100% concediu si eu stiu ca este platit de la bugetul de stat,patronul spune ca de la inceput nu a primit nici un ban de la stat, nu stiu ce inteleg si as vrea ca cineva sa ma sfatuiasca ce sa fac in aceasta situatie fiindca nu stiu daca patronul este de rea credinta sau are intradevar probleme financiare .... rog un sfat ce sa fac fiindca avand in vedere boala avem si cheltuieli foarte mari,multumesc celor care au acordat atentie.
Cel mai recent răspuns: nelutu_pop , utilizator 19:02, 13 Iunie 2010
Multumesc pentru raspunsul dvs.,o sa-mi foloseasca ce mi-ati scris dumneavoastra , sotia mea nu a mai avut niciodata concediu medical,de aceea nu santem la curent cu procedura.
Buna ziua,azi am vorbit cu patronul sotiei mele, el are doar 2 angajati si are o mare problema ca unul din ei este in concediu medical,statul nu i-a virat nici un leu din cei care au fost platiti,incerc sa-l inteleg,am convenit ca in iulie voi ruga pe d-na Dr la care merge sotia sa ceara acordarea de pensie de invaliditate,sper sa ma inteleaga,din aprilie nu am mai luat banii pe concediu medical.Daca firma ar avea mai multi angajati ar fi fost mult mai simplu,din pacate sotia mea la aceasta firma a lucrat inainte de ase imbolnavi!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani de catre angajator de la casa de asigurari de sanatate stoicaleonida stoicaleonida buna ziua, am o firma, am in cadrul firmei 2 fete insarcinate, le platesc concediile medicale la zi numai ca de circa 6 luni de zile statul nu mi-a mai ... (vezi toată discuția)
Reclamatie pentru neplata concediului prenatal andrrrea andrrrea Buna seara, Problema mea este: sunt in CIC din 17 august AC. Fostul meu patron m-a tot mintit ca o sa-mi plateasca cele 2 luni jumatate de concediu medical ... (vezi toată discuția)
Concediu medical CRISTIAN N-I CRISTIAN N-I Buna ziua , un angajat a fost bolnav de TBC , tratat si acum in ambulatoriu ,i sa eliberat concediu medical timp de 6 luni si o comisie de specialitate ia ... (vezi toată discuția)