Radu Gabrian 
	    	Mediator

Radu Gabrian 
	    	Mediator	    

anaalissea 
	    	Utilizator

anaalissea 
	    	Utilizator	    

DanDaniel 
	    	Utilizator

DanDaniel 
	    	Utilizator	    

Roxana alina  Stancu   
	    	Avocat

Roxana alina  Stancu   
	    	Avocat	    

Ac2000	                   

Buna ziua.
Situația mea sta altfel. Am divorțat, am o fetiță de 5 ani. După divorț custodia este comuna însă domiciliul copilul se afla la mine. Eu ... (vezi toată discuția)
	                    Ac2000	                   

Buna ziua.
Situația mea sta altfel. Am divorțat, am o fetiță de 5 ani. După divorț custodia este comuna însă domiciliul copilul se afla la mine. Eu ... (vezi toată discuția)

ana s	                   

buna. va scriu din Spania. am o tiruatie complicata si nu stiu ce sa fac
fiica mea in varsta de 8 luni s-a nascut aici in Spania, a fost inregistrata la ... (vezi toată discuția)
	                    ana s	                   

buna. va scriu din Spania. am o tiruatie complicata si nu stiu ce sa fac
fiica mea in varsta de 8 luni s-a nascut aici in Spania, a fost inregistrata la ... (vezi toată discuția)

IoanaTeo	                   

Buna ziua! Am o fetita de aproape 3 ani , locuiesc in alta tara cu tatal ei care este de alta nationalitate si nu suntem casatoriti. Fetita are cetatenie ... (vezi toată discuția)
	                    IoanaTeo	                   

Buna ziua! Am o fetita de aproape 3 ani , locuiesc in alta tara cu tatal ei care este de alta nationalitate si nu suntem casatoriti. Fetita are cetatenie ... (vezi toată discuția)