avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
LIVE, ACUM (498 PARTICIPANȚI) Reforma fiscală 2025-2026: Implicații și strategii de optimizare
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA probleme cu seful
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

probleme cu seful

Cum as putea sa ma acopar eu in calitate de contabil,in cazul unui control, daca seful imi cere sa nu declar tot tva-ul care este de achitat. Maine, poimaine imi poate spune ca nu el mi-a spus, desi semneaza decontul.:(
Cel mai recent răspuns: monica36 , utilizator 20:27, 3 Iunie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce ar putea face contabilul? monica36 monica36 Ce ar putea face contabilul in cazul in care patronul ii cere sa nu declare tot tva-ul care este de plata, si ii semneaza el decontul de tva? Ce ar pati el ... (vezi toată discuția)
Discutii contabile si fiscale ucurel69 ucurel69 Am o firma n-e platitoare de TVA.In august 2010 am primit de la finante o instiintare ca incepind cu 2009 am devenit platitor de TVA,acumulind o datorie de ... (vezi toată discuția)
Suma minima pentru rambursarea tva alina240 alina240 Buna ziua, Am citit undeva ca suma minima pentru rambursare de TVA trebuie sa fie de 5000 roni. Contabilul firmei spune ca trebuie sa fie de minim 20 000 ... (vezi toată discuția)