avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarii compensatorii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarii compensatorii

Buna ziua,
La salariile compensatorii, intra si contractul de mandat? Deoarece eu am salariul impartit in contract de munca si contract de mandat..
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:16, 5 Iunie 2010
la salrii conpensatorii intra nunai cele legate de contractul de munca
veste proasta...:(
numai cla contractul de munca daca nu aveti o clauza speciala de compensatii in contractul de manadat. oricum contractului de mandat nu i se aplica legislatia muncii ....
~ Conținut șters la cerere ~
Daca CIM inceteaza prin concediere, restructurarea postului, daca in contract nu este nimic specificat de salarii compensatorii, daca nu exista un contract colectiv de munca la nivel de unitate (deoarece are 10 angajati), nu se aplica articolele din contractul de munca colectiv la nivel national?

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii larisa_ larisa_ Incepand cu data de 17.09.2010, contractul meu de munca a incetat conform art 65 alin 1 din codul muncii. Din cauza reducerii activitatii mi-a fost desfiintat ... (vezi toată discuția)
Drepturile mele in cazul unui preaviz dat de angajator myky32 myky32 buna seara.am o problema.acum 2 zile am primit din partea conducerii companiei unde lucrez o decizie prin care am fost informat ca firma isi restrange ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv ramura comert ContSters74221 ContSters74221 cate salrii compensatorii sunt indreptatiti sa primeasca ,salariatii concediati colectiv din ramura comert? care este articolul din contract? (vezi toată discuția)