avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract internet cu RDS
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract internet cu RDS

Am contract de internet + telefon + TV cablu cu RDS. Abonamentul este pe persoana fizica. De fapt se foloseste pe firma. Am incercat sa transfer totul pe firma dar mi s-a spus ca nu se permite asa ceva. Pe firma sunt alte tipuri de abonamente (mai scumpe si mai proaste). Eu nu sunt dispus sa platesc mai mult pentru un serviciu mai prost doar ca sa pot deconta valoarea serviciului. Ce se poate face? Nu ma sperie un eventual proces.
Cel mai recent răspuns: dreea , utilizator 17:27, 5 Iulie 2007
~ Conținut șters la cerere ~
faceti cerere de furnizare a serviciului din partea persoanei juridice, la adresa dorita.
dupa noua instalare puteti renunta la vechiul contract de prestari servicii, incheiat cu dvs ca persoana fizica.



Ce sa mai spun , si eu sunt abonat ( persoana fizica )la RDS , iar atunci cand am facut si abonament pentru internet mi-au spus ca voi avea si telefon gratuit...
Asa ca am "muscat" , dar aparat telefonic tot nu mi-au adus nici pana azi...
Mai recent , acum vreo 2 luni mi-au telefonat pe mobil si mi-au spus ca trec internetul pe fibra optica spre a se putea marii viteza... care viteza ?? .. ca au fost " 2 specialisti" au privit si-au plecat fara sa faca nimic ... , atat mi-au spus ca la noi nu este tras cablul de fibra optica si ca nu se poate face modificarea .
Oare RDS nu stie unde au montat cabluri din fibre optice ??? sau ne mai amagesc cu o "supraoferta"...
Pana cand ????


foarte la obiect raspunsul...alti operatori nu ai incercat? :))
Bineinteles ca am fost la RDS si am discutat dar pretul si calitatea difera fabulos intre persoana fizica si juridica ceea ce mi se pare aberant. Alt furnizor de internet in Pitesti este Romtelecom dar este mai scump inca.
Alte firme - alte palarii:))
Mostra clauza contract: "daca abonatul reziliaza contractul inainte de termen (doi ani!!!),va plati suma integrala pentru lunile ramase???!!!???:(( Nu mai exista jena in obtinerea de foloase necuvenite prin escrocherii in lant.Clauza a fost introdusa + majorarea termenului de la 1 la 2 ani(pe blat),solicitand abonatilor schimbarea contractului initial pt. "modificare (majorare cu 40%) a abonamentului lunarTV";)Promisiunile sunt aceleasi privind telefonul,cablu f.optica,viteza marita internet.:P In concluzie: fost client RDS ..actual client al......(nu spun!)..caut un alt putz in care sa sar:(

Alte discuții în legătură

Problema contract rds! foxy03 foxy03 Buna ziua tuturor. Va solicit ajutorul in urmatoarea problema: Acum un an de zile an incheiat cu firma RDS un contract de furnizare a internetului, ... (vezi toată discuția)
Abuz din partea rcs&rds? lex2013 lex2013 In anul 2004 am incheiat un abonament pe 24 luni, \"Cablelink\", cu 9 dolari pe luna. In abonament este inclus: - internet fix prin cablu - telefon fix - ... (vezi toată discuția)
Infrastructura cablu tv bloc nou cgilmeanu cgilmeanu Buna ziua! Bloc nou, dat in folosita anul acesta. Are o infrastructura de cablu TV coaxial facuta prin șapă, prin pereți, în toate apartamentele. Firma ... (vezi toată discuția)