Am contract de internet + telefon + TV cablu cu RDS. Abonamentul este pe persoana fizica. De fapt se foloseste pe firma. Am incercat sa transfer totul pe firma dar mi s-a spus ca nu se permite asa ceva. Pe firma sunt alte tipuri de abonamente (mai scumpe si mai proaste). Eu nu sunt dispus sa platesc mai mult pentru un serviciu mai prost doar ca sa pot deconta valoarea serviciului. Ce se poate face? Nu ma sperie un eventual proces.
Daca in contractul cu RDS-ul nu se specifica altfel , puteti inchiria serviciul de la persoana fizica , catre persoana juridica. Daca au o clauza expresa prin care vi se interzice redistribuirea , cereti-le acordul.Daca tot nu se poate , va recomand Evolva , au niste abonamente mult mai bune pentru persoane juridice si internet in parametri nu ca la RDS.
Nerespectarea clauzelor contractuale...va spune ceva? Daca una din clauzele esentiale ale contractului nu este respectata de una dintre parti, celalata parte poate cere desfiintarea contractului, acest lucru in masura in care va considerati avantajata astfel...tinand cont de asa-zisul "monopol" pe care furnizorii de cablu TV/ internet il pun pe anumite zone....asfel incat, daca renuntati la serviciile lor, nu prea mai aveti de unde alege un alt furnizor de servicii.