avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum poate fi anulat un contract individual de munca pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum poate fi anulat un contract individual de munca pe perioada determinata?

Buna ziua

Pe 01.06.2010 am incheiat un contract de munca cu o societate pe o perioada de 3 luni si 5 zile, spunandu-mi ca asta este procedura interna a societatii cu noii angajati(perioada de proba).
Nu mi sa dat inca Regulamentul de ordine interioara.
Cum pot sa fac sa anulez acest contract, deoarece nu-mi convin conditiile de munca, iar in fiecare zi mi se comunica cate o noua regula interna (mi sa adus la cunostinta alt program de lucru decat cel care imi fusese spus la angajare).
Va multumesc anticipat si astept raspunsuri.
nu prea aveti solutie.
pana sa se pronunte instanta de judecata, va expira termenul de 3 luni si cinci zile...
1. De ce nu faceti o cerere de incetare a CIM cu acordul partilor?
2. Daca angajatorul nu este de acord atunci demisionati, stati cele 15 zile calendaristice preaviz si... gata.
Anularea unui c.i.m. se poate face numai in instanta si pentru anumite motive care pot duce la nulitatea acestuia .. motivul ca vi se modifica programul de munca sau fisa postului nu sunt motive de nulitate a c.i.m.
In acest sens, puteti solicita incetarea c.i.m. cu acordul partilor sau prin demisie.
Pe 01.06.2010 am incheiat un contract de munca cu o societate pe o perioada de 3 luni si 5 zile, spunandu-mi ca asta este procedura interna a societatii cu noii angajati(perioada de proba).


Art.31 (4^1) Pe durata sau la sfârşitul perioadei de probă, contractul individual de muncă poate înceta numai printr-o notificare scrisă, la iniţiativa oricăreia dintre părţi.

Fiind in perioada de proba puteti notifica angajatorulu in scris ca renuntati la post si solicitati incetarea contractului de munca. Notificarea o depuneti cu nr. de inregistrare pentru a avea dovada actiuni intreprinse de dv.
Ultima modificare: Vineri, 4 Iunie 2010
ContSters42179, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot desface contractul de munca? Blomciden Blomciden Buna ziua! De curand (aprox 2 sapt) m-am angajat la un super-market, totul bine si frumos pana am ajuns acolo. Am descoperit ca lucrurile nu stau exact cum a ... (vezi toată discuția)
Poate fi contestata concedierea in perioada de proba? aidu aidu Salariatul concediat in perioada de proba Poate contesta decizia angajatorului, in situatia ca nu e de acord cu motivarea? chiar daca nu e explicit ... (vezi toată discuția)
Contractul de munca si demisia speranta1977 speranta1977 Buna ziua, M-am angat de curand si am incheiat un contract de munca pe perioada nedeterminata in care este stipulat ca perioada de proba este de 90 zile , ... (vezi toată discuția)