avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... proceduri
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

proceduri

salut! La proceduri invatati mai mult din cod sau din literatura de specialitate?
Eu incerc din ambele dar mai mult ma incurca.
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 10:54, 5 Iunie 2010
Codul este Biblia, iar literatura de specialitate cuprinde parerile si interpretarile mai multor somitati in materie.
Este bine cum faci, coroboreaza-le pe amandoua.
Ai incercat mapa lui Neagu la proc penala? mie imi place, nu stiu insa daca este suficienta
Ca sa intelegi mai bine procedura, ar fi indicat sa mergi in instanta, sa vezi cum decurg lucrurile in mod live!
cnoire a scris:

Ai incercat mapa lui Neagu la proc penala? mie imi place, nu stiu insa daca este suficienta

Dupa Neagu am invatat si anul trecut la INM si anul acesta pt barou si aveam impresia ca stiu f bine dar nu a fost chiar asa. Si mie imi place modul lui de expunere dar e clar ca nu e suficient.
merg la instanta pt ca acum sunt avocat stagiar dar sincera sa fiu, mai degraba, sunt confuza decat lamurita dupa ce plec de acolo

Alte discuții în legătură

Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.si cei din august,fireste ContSters89182 ContSters89182 Sa demaram invatatul puternic.X-( Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-( Ramane ... (vezi toată discuția)
Urmatoarea proba de foc:logika nadia5 nadia5 Salut! felicitari celor admisi la prima proba=D> si eu am trecut cu bine de ea. urmatoarea grija este proba a doua, pt ca nu stiu exact cum se desfasoara, cat ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc de munca deliastavre deliastavre Daca poate sa ma ajute cineva cu un sfat v-as fi tare recunoscatoare. Lucrez in administratie publica si as vrea sa-mi schimb job-ul. De 2 ani ma pregatesc ... (vezi toată discuția)