avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
LIVE, ACUM (319 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... proceduri
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

proceduri

salut! La proceduri invatati mai mult din cod sau din literatura de specialitate?
Eu incerc din ambele dar mai mult ma incurca.
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 10:54, 5 Iunie 2010
babbay a scris:

salut! La proceduri invatati mai mult din cod sau din literatura de specialitate?
Eu incerc din ambele dar mai mult ma incurca.

Literatura de specialitate si coduri.Nu se poate una fara cealalta,e clar!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.si cei din august,fireste ContSters89182 ContSters89182 Sa demaram invatatul puternic.X-( Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-( Ramane ... (vezi toată discuția)
Urmatoarea proba de foc:logika nadia5 nadia5 Salut! felicitari celor admisi la prima proba=D> si eu am trecut cu bine de ea. urmatoarea grija este proba a doua, pt ca nu stiu exact cum se desfasoara, cat ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc de munca deliastavre deliastavre Daca poate sa ma ajute cineva cu un sfat v-as fi tare recunoscatoare. Lucrez in administratie publica si as vrea sa-mi schimb job-ul. De 2 ani ma pregatesc ... (vezi toată discuția)