Multumesc.
Ceea ce totusi nu gasesc este articolul din codul penal, care trebuie invocat, art care pedepseste accesul de forma ilegala la informatii, la care doar cel indreptatit are acces, fara acordul acestuia si apoi folosirea cu buna stiinta a informatiei care in prealabil a fost furata proprietarului de drept, cu intentia de a obtine consecinte juridice defavorabile pt acesta, subsecvent de ai provoca daune si prejudicii.
Nu puteti reclama furtul actelor,despre care faceti vorbire,la doua organe,din doua tari diferite.
Pentru a avea probe trebuie sa asteptati rezultatele cercetarilor intreprinse in acea tara si pana la obtinerea acestor dovezi(rezultatul cercetrilor),puteti face doar dovada sesizarii acelor organe.
Nu ati raspuns inca despre ce fel de acte este vorba si in ce masura folosirea acestora au produs consecinte juridice negative si care ar fi aceste consecinte.
Buna seara.
Nu vreau sa reclam in Romania furtul actelor, ci doar sa denunt ca fosta sotie a folosit ca probe intr-o judecata, acte care mi-au fost furate aflandu-ma eu in strainatate. Deci ca a folosit inscrisuri obtinute ilegal (ce art din C.P. pedepseste acest lucru?).
Pot face dovada ca deja am sesizat furtul documentelor in alta tara, atunci cand l-am descoperit (in noiembrie 2009) ca acest furt sa produs (in martie 2004, fratele ei a furat aceste acte).
In primul rand;
1. fluturasul meu de salar, ianuarie 2004
2. contract meu de munca permanent, intocmit in februarie 2004
Aceste doua acte fosta sotie le-a folsit intr-un proces, in august 2004. Cerea ca eu sa platesc o pensie de intretinere marita. Eu nu am stiut nimic, pt ca citatiile mergeau la o fosta adresa din Romania, pe cand eu aveam resedinta legala in strainatate inca din anul 2000. Ea obtine o sentinta favorabila, dar niciodata nu a cerut punerea in executare a sentintei !!!!!!!!!
In 2009 eu cer partajul celor doua case pe care ea le-a cumparat in anul 2002, in timp ce eram inca casatoriti, desigur ca cu banii trimisi de mine intre 2000-2002. La partaj descopar ca ma inselat (o casa apare pe numele fratelui, cealalta pe numele parintilor ei, deci niciuna pe numele ei). Nu ajungem la intelegere si in septembrie 2009, depun o plangere penala impotriva ei. In octombrie 2009 ea face o plangere penala pe baza acelei sentinte de marire din 2004 si cere pensia marita retroactiv, incepand cu ianuarie 2005.
Deci, de procesul si sentinta din 2004, eu am aflat abia in noiembrie 2009, in urma acestei plangeri penale depuse de ea.
Am cerut repunerea in termen, am facut recurs, acesta a fost admis si sentinta a fost anulata. Instanta a hotarat ca se va rejudeca de la zero acest proces de marirea pensiei.
Trebuie sa mentionez ca in 2004 fosta sotie a obtinut sentinta favorabila doar pt ca a tradus in mod fals in limba romana, fluturasul meu de calcularea salarului din ianuarie 2004, ca fiind chipurile, o adeverinta de salar eliberata de intreprinderea unde lucram.
In al doilea rand:
In noiembrie 2008, cineva imi sparge masina pe strada, in strainatate si intre altele lucruri imi fura si documente personale si de lucru. Fac o sesizare, dar autorul este necunoscut.
Din razbunare, datorita faptului ca am prinso cu inselaciunea cu apartamentele dar si pt ca am depus plangerea penala impotriva ei, fosta sotie, in afara de plangerea penala impotriva mea (din octombrie 2009), mentionata mai sus, imi impiedica absolut orice contact cu fiul nostru.
Ma vad obligat sa deschid un proces civil pt ca un judecator sa o oblige sa-mi permita legaturile cu fiul nostru.
In acest proces, la termenul din februarie 2010, ea incearca sa incline balanta in favoarea ei si...............surpriza.........aduce ca probe impotriva mea unele din documentele mele care mi-au fosta furate din masina in strainatate in noiembrie 2008, dar, si cele doua documente pe care ea le-a mai folosit in procesul din 2004, impreuna cu aceiasi traducerea falsificata a fluturasului in limba romana.
Dar judecatorul nu ia in seama absolut nici unul din documentele aportate de ea si sentinta este 100% in favoarea mea.
In urma acestui fapt inteleg ca autorul necunoscut al furtului din masina din noiembrie 2008, este fratele ei, sau cineva din anturajul lui. Am si denuntat acest lucru.
Bun:
1.Am inteles cum sa denunt in Romania, faptul ca fosta sotie a folosit in cele doua procese, inscrisuri (traduceri) falsificate.
2.Am inteles cum sa denunt in Romania, faptul ca traducatoarea a facut traduceri false (este o cunoscuta a fostei sotii).
3.Dar nu inteleg cum sa denunt in Romania faptul ca fosta sotie a folosit cu buna stiinta documentele mele personale stiind ca ele au fost furate de catre fratele ei, cu scopul clar pt ca ea sa le foloseasca impotriva mea. Sunt sigur ca chiar ea la instigat pe el la furtul documentelor mele.
Ce art din C.P. romanesc tebuie sa invoc?
Aici, in strainatate, fapta de a folosi impotriva unei persoane, documente care au fost furate de la persoana respectiva, pentru a obtine consecinte juridice (chiar daca nu se obtin si ramane doar ca o tentativa), intra in categoria delictelor contra intimitatii, dreptului la propria imagine, inviolabilitatea domiciliului, subcategoria; descoperirea si revelarea secretelor. Indiferent de continutul documentelor, se pedepseste cu inchisoare de la 2 la 5 ani in functie de prejudiciiile aduse persoanei respective si cu plata daunelor produse. Daca persoana condamnata la inchisoare nu poate plati si daunele produse, suma de banii se transforma in zile de inchisoare, zile care se vor aduna la condamnarea cu inchisoarea. Asa se poate ajunge si la 10 ani inchisoare, de exemplu.
Cu respect.
Problema este simpla,nu puteti dovedi furtul si probabil ca si sesizarea din acea tara,cred eu de limba franceza(dupa folosirea verbului "apporter" in loc de a aduce)nu a dus la nicio solutie,banuiesc eu,ramanand cu autor necunoscut.
In aceasta situatie,nu puteti dovedi furtul,iar fosta sotie nu va va da niciodata relatii cum a intrat in posesia acelor documente,mai ales ,daca este adevarat ceea ce pretindeti dvs.ca le-a obtinut in urma unei infractiuni.
Trebuiesc produse alte acte cu care sa combateti, ca proba,actele depuse de sotie sau trebuie sa dovediti ca acele acte nu mai sunt de actualitate,ca in ultimele sase luni veniturile dvs s-au diminuat pentru ca practic,se pare ca acest lucru il urmariti.
Intrebarea referitoare la cele aratate de dvs este simpla si trebuie sa v-o puneti ,la randul dvs.:
Daca dvs nu ati reusit sa dovediti sustragerea documentelor,cine poate ,mai ales ca ,din cate inteleg, nici sesizarea dvs din acea tara nu are o solutie ?
Multumesc din nou, pt timpul si atentia d-voastra.
1.Tara este Spania.
2.Ancheta asupra furtului actelor din 2004 (despre care am aflat abia in noiembrie 2009) sa inchis datorita faptului ca nu se mai poate pedepsi fapta, datorita prescriptiei (au trecut peste 5 ani de cand sa comis furtul actelor, dar judecatoarea recunoaste in inscrisul oficial de inchidere, ca toate indiciile indica ca furtul actelor sa comis asa cum am denuntat eu). Deci se poate folosi ca proba.
3.Ancheta asupra furtului actelor in 2008 (am denuntat furtul in 2008, dar am aflat ca autorul este "cunoscut", in februarie 2010), sa redeschis. Este in curs.
4.Dispun de alte mijloace (inscrisuri) pt a combate intr-o judecata probele ei.
5.Acum vreau doar sa fac o plangere penala, impotriva fostei sotii, pe motivul ca a folosit ca probe in doua procese civile, documente obtinute in urma a doua infractiuni de furt.
Chiar nu ai in Romania lege care sa pedepseasca asa ceva???
Aici in Spania da, ai o lege care pedepseste sever cea ce a facut ea, asa cum am descris eu mai sus.
M-a mintit, m-a inselat, m-a fraudat, a facut declaratie mincinoasa in judecata, s-a folosit de documente furate, s-a folosit de falsuri, a instigat la furt pe fratele ei, la mintit pe fiul nostru si incearca sa-l indeparteze de mine, a povestit mincuni la vecini si cunoscuti.
Am cheltuit si inca trebuie sa mai cheltuiesc banii prin judecati, pt a combate minciunile ei si pt a arata unde este adevarul si dreptatea, dar si pt a recupera bunurile materiale de care am fost fraudat.
Oare nu merita sa plateasca pt faradelegile ce a comis si cei mai rau, inca continua sa comita? O astfel de persoana care sa obisnuit la minciuni, martori platiti si procese bazate pe probe inventate, sau falsificate, nu se opreste singura. Trebuie oprita.
A inceput contra mea primul fost sot al ei, apoi contra celui de-al doilea fost sot, apoi contra vecinilor, apoi contra sefilor, cel putin 12 procese. Le-a pierdut, s-au cele pe care le-a castigat in prima instanta le-a pierdut dupa aceea la recurs, dar nici asa nu se opreste. Trebuie ajutata legea, pt ca aceasta sa o opreasca.
Cine stie ce art si din ce lege romaneasca pedepseste folosirea de documente furate, pt a obtine beneficii juridice si pt a atenta la intimitatea si demnitatea persoanei?
Cu respect.
Pagina 2 din 5
Du-te la pagina
1
2
3
4
5