Suntem divortati de 2 luni...N-am primit inca sentinta...Chiar atat dureaza?...
Problema mea ar fi alta...
Eu nu cunosc domiciliul sotului meu...Si mereu a evitat sa-mi spuna adresa...Stiu doar ca locuieste cu concubina si copilasul lor de 1 luna...
Aseara, pentru prima data, a dus-o pe fetita cea mare de 5 ani acolo...ca sa faca prezentarile...
Insa, azi dimineata a fost nevoit sa plece la lucru, lasand-o pe fetita acolo cu concubina lui....Mi-a comunica telefonic ca ea n-a vrut sa vina acasa...
In conditiile astea, datoria lui n-are fi fost s-o aduca acasa pe fetita?...sau cel putin sa-mi comunice adresa exacta?....
In plus, nu numai ca nu cunosc adresa, dar nu stiu nimic despre locul unde copilul meu isi petrece timpul atunci cand tatal ei o ia de acasa?
Faceti o plangere la politie impotriva acestuia aratand situatia de fapt si mentionand ca nu cunoasteti locul in care se afla fetita si modul in care aceasta este ingrijita.
Nu sunteti obligata a ii da minorul tatalui daca acestuia nu i s-a stabilit prin hotarare irevocabila un astfel de drept.
Daca hotararea instantei de fond nu s-a redactat inca, ea nu este irevocabila chiar daca s-a acordat un program de vizita. De aceea, va recomand sa nu ii mai dati copilul tatalui pana cand nu exista o hotarare irevocabila in care sa se stabileasca in favoarea lui un asemenea program. Cu atat mai mult daca nu s-a solicitat de catre acesta un astfel de program. ;)