Acum 12 ani am achitat toata suma pentru ca unchiul si matusa mea sa-si cumpere casa, pentru aceasta dinsii mi-au facut un testament prin care eu sa devin mostenitoarea casei dupa moartea lor(ei nu au copii).Fiecare mi-a facut separat un testament.Matusa mea a murit in octombrie 2009.Ce trebuie sa fac acum ?- succesiune?- deoarece unchiul meu se poarta foarte ciudat acum cu mine , cred ca vrea sa vinda casa fara stiinta mea. Eu am fost foarte naiva acum 12 ani si i-am dat banii pe casa fara nici o chitanta deoarece am avut foarte mare incredere in el.Ce trebuie sa fac ca sa nu-mi pierd dreptul de mostenitor macar pe sfertul de casa care mi se cuvine din testamentul matusii? -se pare ca s-a folosit 12 ani de banii mei iar acum imi spune pa si la revedere ! Va rog dati-mi un sfat ca este urgent, s-ar putea ca pina vin eu in Romania itr-o luna casa sa fie deja vinduta.
E posibil ca unchiul sa fi dezbatut succesiunea fara dvs. si in prezent sa fie proprietar si pe partea matusii ( care vi se cuvenea dvs.).
Ar fi bine sa veniti sau sa imputerniciti pe cineva ( eventual un avocat) sa se intereseze si atacati certificatul de mostenitor.
Sau, daca nu a dezbatut singur, sa mergeti la un notar sa dezbateti succesiunea sa va luati partea care vi se cuvine.