avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructie la limita proprietatii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructie la limita proprietatii

buna ziua,
va rog sa-mi spuneti care este limita minima la care se poate construi o anexa ( adapost animale, magazie) fata de gardul vecinului.
mentionez ca pe terenul vecinului nu este inca nici o constructie, dar urmeaza sa construieasca
multumesc
Consultati codul civil, la art. 610-615.
Acolo veti gasi toate detaliile.

Simbotin Remus
Avocat & Mediator
www.lex-brasov.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie pe proprietatea mea , de catre vecini Poncia Poncia Buna seara! Am si eu o nelamurire in legatura cu un gard construit cu soclu de beton, impreuna cu vecinul, la care am contribuit financiar amandoi si pe care ... (vezi toată discuția)
Valorificare optima extravilan nea_Nelu nea_Nelu Buna ziua Doresc sa construiesc pentru mine si familia mea o mini-ferma care sa cuprinda casa familiala, garaj/magazie, pivnita, o mica balta (cca50mp), ... (vezi toată discuția)
Magazia vecinului pe gardul meu dianacj dianacj Vecinul meu a cumparat casa care este mai jos cu un nivel ca si curtea mea.Ne desparte un zid de piatra iar el s-a folosit de zidul meu pt.asi face o magazie, ... (vezi toată discuția)