Dan Top 
	    	Avocat

Dan Top 
	    	Avocat	    

ContSters152499 
	    	Utilizator

ContSters152499 
	    	Utilizator	    

s_mari 
	    	Utilizator

s_mari 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 dogarudobra	                   

am o suprafata de 2500mp de teren detinuti cu TP
Din 2005,  1000mp din acest teren a fost dat in proprietate altei persoane cu 4 ani mai tarziu un mod ... (vezi toată discuția)
	                    dogarudobra	                   

am o suprafata de 2500mp de teren detinuti cu TP
Din 2005,  1000mp din acest teren a fost dat in proprietate altei persoane cu 4 ani mai tarziu un mod ... (vezi toată discuția)

tutu12	                   

In instanta s-a revendicat un teren , castigandu-se procesul si s-a dispus eliberarea unui titlu de proprietate pe vechiul amplasament .
Primaria ... (vezi toată discuția)
	                    tutu12	                   

In instanta s-a revendicat un teren , castigandu-se procesul si s-a dispus eliberarea unui titlu de proprietate pe vechiul amplasament .
Primaria ... (vezi toată discuția)

ionraducanu	                   

Buna ziua, va rog sa postati sfaturi, opinii cu privire la urmatoarea speta:
     In anul 2004, socrului meu i-a fost eliberat un titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)
	                    ionraducanu	                   

Buna ziua, va rog sa postati sfaturi, opinii cu privire la urmatoarea speta:
     In anul 2004, socrului meu i-a fost eliberat un titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)