avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Hotarare AGA ( Adunarea Generala A asociatilor) si ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Hotarare AGA ( Adunarea Generala A asociatilor) si Contract de cesiune

Unde se intocmesc acestea?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 10:11, 8 Iunie 2010
Tinand cont ca aceste documente trebuie sa aiba o anumita forma si sa contina anumite prevederi stabilite de lege, cel mai bine ar fi sa apelati la un avocat. El vi le redacteaza, iar dumneavoastra doar le semnati.
hotarirea AGA se incheie si se redacteaza imediat dupa terminarea sedintei de catre secretarul de sedinta, urmind a se depune la ORC si publica in MO.
contractul de cesiune (despre ce fel de cesiune este vorba) se intocmeste de catre consultantul juridic al societatii(consilier juridic, avocat) si se semneaza de catre parti sau de catre un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul comertului gabitzaalex gabitzaalex buna ziua, sunt relativ noua pe acest forum si as vrea sa salut pe toti cei ce-l uziteaza. am si eu o intrebare pentru distinsii consultanti: am auzit de ... (vezi toată discuția)
Contract cesiune parti sociale - trebuie facut la notar? lori2007 lori2007 Buna seara! Va rog sa ma lamuriti si pe mine daca in cazul unei cesiuni de parti sociale este neaparata nevoie ca sa fie incheiat contractul de cesiune la ... (vezi toată discuția)
Cum se aplica art. 43(6) din legea nr. 215/2001? MARCEL MOLNAR MARCEL MOLNAR cum se aplica art 44 (6) din legea 215/2001, privind procesul verbal al sedintelor de consiliu local ??? este obligatoriu sa fie prezentat , procesul verbal ... (vezi toată discuția)