avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita cu ordin de propire
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita cu ordin de propire

buna ziua,ieri am primit la posta o instintare de la un executor bancar prin care ma instinta ca banca la care am o datorie de 5000 euro,a facut solicitare de executare silita prin propirea veniturilor la judecatoria CTA care s-a incheiat cu sentinta din 6 mai ,in vederea recuperari creantei de 6334.34 eur ,au dispus infintarea popririi pe veniturile mele ,adica la sociatatea unde sunt angajata cu jumatate de norma cu salariu 120 ron unde spune ca angajatorul este obligat sa depuna in conturile care le-au scris ei in hartia de propire adresata firmei intreaga suma pe care mi/o datoreaza angajatorul,eu staim ca este vorba de o treime din venit nu de intreaga suma?apoi mai mai au adrese de infinatare a poprii la inca 4 banci cu care eu nu am nimik,nu am bani depusi la ele in cont,nu am credite facute acolo nu am nimik cu acele banci si totusi au trimis adrese pt poprire la ele de ce?
acum as vrea sa mai stiu ac ei spun ac de la primirea instintarii sunt obligata in termen de 15 zile sa achit intreaga suma,daca nu am in 15 zile ce se mai intampla in afara de poprirea venitului ,nu am bunuri pe numele meu nu am nimik,eu sunt angajata pe firma sotului cu contract de 2 ore si cu un venit 120 ron,a si inca ceva daca angajatorul refuza sa depuna banii respectivi in conturile mentionate in hartii si ma da afara ce pot face? multumesc anticipat.
este foarte probabil ca pana acum executorul sa fi trimis deja adrese la administratia financiara pentru a vedea daca detineti alte bunuri mobile sau imobile, parintilor dumnaevoastra nu le pot face nimic intrucat imobilul este al dansilor dumnaeavoastra avand doar domiviliul acolo, in schimb sotului ii pot poprii veniturile intrucat activele si pasivele din timpul casatoriei sunt considerate comune, sotul a semnat pe contract in vreo calitate?
buna ziua ,sotul meu nu a semnat nimik, cand am luat creditul eram necasatorita,iar in privinta popririi ei in acele hotarari mentioneaza clar ca angajatorul este obligat sa depuna in conturile lor lunar intreaga suma ce mi-o datoreaza angajatorul in nici un caz de o treime sau jumatate.are vreo legatura ca sunt angajata cu contract de 2 ore si venitul e mult prea mic adica 120 ron?
din ce ati scris mai sus sa inteleg ca tot ce are sotul meu ar putea fi afectat,el are o firma de constructii ar putea primi poprire pe contul societatii ?
avand in vedere ca ati contractat acel credit cand nu erati casatorita este putin probabil
visan_georgiana a scris:

am omis sa va spun ca venitul poate fi poprit in limata a 1/3, poprirea integrala a venitului dumneavoastra este absolut ilegala.


Va rog sa nu mai scrieti mesaje consecutive.Conform Regulamentului de postare, datorita facilitatilor oferite de avocatnet (optiunea editare), daca nu a mai postat nimeni dupa ce ati postat dvs., aveti posibilitatea sa va editati ultimul mesaj.
Multumesc pentru intelegere.

O seara placuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare poprire laura-jurist laura-jurist buna dimineata societatea X a primit o adresa de instiintare asupra infiintarii popririi pe conturile sale. in cazul in care nu ruleaza sume mari pe ... (vezi toată discuția)
Poprire cont sfr sfr As dori o informatie despre cum se procedeaza in urmatoarea situatie: sunt codebitor la un credit pentru nevoi personale contractat de sotia mea. La randul meu ... (vezi toată discuția)
Executare silita Bonaparte33 Bonaparte33 Salut, datorifa faptului ca am multe rate, nu am reusit sa le platesc la timp si am intrat pe lista neagra a iroului de Credit. Banca la care am cea mai mare ... (vezi toată discuția)