grandanat 
	    	Utilizator

grandanat 
	    	Utilizator	    

mayer 
	    	Utilizator

mayer 
	    	Utilizator	    

grandanat 
	    	Utilizator

grandanat 
	    	Utilizator	    

mayer 
	    	Utilizator

mayer 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 criss_dv	                   

am o intrebare:am un pfa iar activitatea principala e 4619;anul acesta am mai adaugat 8211 si 8219 care este norma de venit(mentionez ca sunt din HD -din cate ... (vezi toată discuția)
	                    criss_dv	                   

am o intrebare:am un pfa iar activitatea principala e 4619;anul acesta am mai adaugat 8211 si 8219 care este norma de venit(mentionez ca sunt din HD -din cate ... (vezi toată discuția)

manutmu	                   

Detin acum un PFA cu activitatea principala-cod CAEN 6201 despre care se tot vorbeste ca de anul acesta nu va mai fi la norma de venit ci la venit real si ca ... (vezi toată discuția)
	                    manutmu	                   

Detin acum un PFA cu activitatea principala-cod CAEN 6201 despre care se tot vorbeste ca de anul acesta nu va mai fi la norma de venit ci la venit real si ca ... (vezi toată discuția)

jonessian	                   

Buna ziua,
Am depus documentele necesare pentru infiintarea unei PFA. Intrebarile pe care indraznesc sa vi le adresez, in ordinea importantei lor, sunt:
- ... (vezi toată discuția)
	                    jonessian	                   

Buna ziua,
Am depus documentele necesare pentru infiintarea unei PFA. Intrebarile pe care indraznesc sa vi le adresez, in ordinea importantei lor, sunt:
- ... (vezi toată discuția)