avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cadastru si Intabulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cadastru si Intabulare

In baza dobandirii unui teren pe baza unui Act de Succesiune,ulterior este imperios necesara elaborarea Dosarului de Cadastru si Intabulare ? Sau acestea sunt bine de facut pentru a se consfinti limitele terenului in scopul de a nu a avea surpriza sa te trezesti cu un alt propietar "stramutat" pe terenul tau ? Au ele o valoare de a te proteja pentru asemenea pericole ? Acestea in conditiile in care terenul nu este construibil si nu este inca de vanzare. Va multumesc:)
Cel mai recent răspuns: dory.na , utilizator 12:25, 17 Mai 2007
De-a lungul timpului am vazut (si din interior) angajati "prosti" si la patron si la stat... dar "RACHETE" ca in Primarii (si pe astia nu i-am vazut din interiorB-) )...mai rar:)) ... si mai ales in mediul rural. Oare cum o fi ajuns aia pe-acolo?;)
Va multumesc tuturor,ma duc sa fac cadastrul.Eu cred ca pana sa fie prosti aia din primariile rurale sant mai degraba smecheri. Sunt interesati sa cumpere terenuri pe nimic,intermediaza cumparari si daca aud ca vrei sa faci cadastru sar pe tine cu propuneri care mai de care mai avantajoase pt ei.Dar asta e firea umana,nu-i prost ala care cere.:-/:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delimitare propietate bogdan ola bogdan ola Cine ma poate ajuta? Detin un teren intravilan cadastrat si intabulat conform cu realitatea din teren, optinut printr-un contract de vanzare cumparare. ... (vezi toată discuția)
Transfer de proprietate morys morys Este posibil ca mama, respectiv bunica mea sa imi transfere o parte din proprietatile pe care le detin conform unor titluri de proprietate si a unor contracte ... (vezi toată discuția)
Proces ocupare abuziva d33a_me d33a_me Buna ziua, In 2002 am cumparat un teren printr-o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila. Acesta nu a fost inregistrat in cartea funciara, nu s-a ... (vezi toată discuția)