Bunaziua. Ma numesc TANE AURELIAN IONEL am lucrat la un servis timp de 9 luni dupa care am fost dat afara nu stiu motivul atata stiu ca mia zis "daca imi comvine " nu stiu ce " daca nu poti sa plec" si eu m-am conformat am plecat pe data de 27.04.2010 . Perioada de angajare a fost 07.06.2009 pana pe 27 .04.2010 si va rog sa ma indrumati in ce directie so iau finca am fost dat afara verbal fara nici un motiv si nu am semnat nici un act.
Concedierea nu se face verbal. Trebuia sa va prezentati la post pana primeati oficial o decizie. Modul ales de dv. va dezavantajeaza deoarece puteti fi concediat pentru absente nemotivate. Mergeti la angajator pentru a va lamuri situatia.
Demisia trebuie depusa la angajator in scris.
Desfacerea contractului de munca are loc numai prin decizie scrisa care isi produce efectele de la data comunicarii acesteia angajatului, sub semnatura sau prin posta cu confirmare de primire.
O simpla vorba din partea angajatorului nu poate avea niciun efect.
Daca nu v-ati mai prezentat din 27.04.2010 trebuia sa fiti convocat in scris de catre angajator in cadrul procedurii prealabile prin care sa motivati absentele si sa se decida daca veti fi sanctionat pentru absente prin desfacerea disciplinara a CIM.
Mergeti la angajator si vedeti ce statut mai aveti. ;)
Concediere
tavitatavita
Am renuntat a ma mai prezenta la munca in urm darii mele afara Verbal, considerand ca om ca mai presusus de demnitatea mea nu exista altceva mai de pret ... (vezi toată discuția)