speta: daca domnul x in varsta de peste 18 ani are o prietena de 16 ani poate intretine din punct de vedere legal relatii sexuale cu aceasta sau exista vreun impediment ?
sa ne gandim si ca domnul x se afla in penitenciar in executarea unei pedepse privative de libertate iar prietena sa de 16 ani vine la poarta inchisorii si spune ca doreste vizita intima cu prietenul ei.
se poate acorda conf legilor in vigoare ?
Eu cred ca dl."X" trebuie sa isi execute pedeapsa si sa aiba o atitudine cat mai corecta ,in sensul prevederilor legale,pentru a putea fi liberat conditionat.
Eu cred ca un detinut ar trebui sa nu intre in alte "belele",chiar daca exista dorinta minorei.
Norocul sau si al minorei este ca nu se poate,in sensul celor aratate de distinsa dna.avocat Mihai.
unul din drepturile prev de legea 275/2006 este si acela de a putea beneficia de vizita intima .
ma gandesc daca X poate beneficia de acest drept in cazul in care concubina are doar 16 ani .
nu stiu daca exista vreun impediment legal ca un major sa aiba o relatie de concubinaj cu o minora,poate ceva cu protectia copilului de exemplu.
vorbeam strict pe lege daca se poate acorda vizita intima in conditiile aratate mai sus.
multumesc