avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... E suficient sa numesc sursa de unde am copiat textul ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

E suficient sa numesc sursa de unde am copiat textul pentru a nu fi acuzat de incalcarea dreptului de autor?

daca am copiat anumite informatii de pe un site pe un altul SPECIFICAND in josul paginii sursa de unde am copiat trimitand chiar si la site-ul original de unde am copiat exista posibilitatea sa fiu dat in judecata de catre administratorul sau reprezentantul legal al site-ului respectiv de unde am copiat chiar daca eu am specificat sursa?
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 09:06, 11 Iunie 2010
daca in site ul respectiv se precizeaza in mod expres faptul ca nu se poate cpoia nimic fara acordul administratorului site ului, da.. va poate da in judecata
in site-ul respectiv este precizat simbolul c cu rezervarea drepturilor de autor.Insa daca se precizeaza sursa de unde s-a copiat ? sau nu are nicio relevanta asta?
Umand acest link veti gasi raspunsul la intrebare:
www.avocatnet.ro/content/for...
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model contract de comodat pentru autoturism de pe pf pe pfa raul78 raul78 Ma intereseaza un model contract de comodat pentru autoturism de pe pf pe pfa care sa fie cat mai explicit (sa cuprinda obligatii, clauze intre parti s.a.m.d.) ... (vezi toată discuția)
Traducator autorizat apostu_corina2007 apostu_corina2007 Buna ziua, sunt traducator autorizat si nu am avut activitate pana acum. As dori sa stiu ce pasi trebuie sa urmez sa intru in legalitate cu aceasta activitate? ... (vezi toată discuția)
Atestat traducator otilia_aconstantinei otilia_aconstantinei Buna ziua. As dori sa stiu daca a sustinut careva examenul pentru atestat de traducator autorizat , si daca da, ce pasi a trebuit sa urmeze. Mentionez ca nu am ... (vezi toată discuția)