avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plingere impotriva politiei si parchetului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plingere impotriva politiei si parchetului

unde pot sa fac plingere impotriva politiei si parchetului?
la politie si parchet.. aceste organe ale statului sunt obligate sa le trimita mai departe la organul ierarhic superior sau in instanta
pai nu fac nimic .care e organul superior?
Ar fi bine sa detaliati. Este vorba de un dosar penal,etc...
Succes!
Puteti incerca institutiile anticoruptie. Depuneti plangere si la politie. Fiti succint si la obiect in declaratie.
degeaba face la institutiile anticoruptie ,pt-ca acestia trimit spre cercetare parchetului local...asa am patit eu...ei si mi-a venit rezolutia procurorului total aiurea,nu am depus contestatie pt-ca mi-am dat seama ca ma lupt cu morile de vant...mai ales cand politistul care a cercetat a spus ca pot sa fac la Bucuresti,ca tot lor le trimite spre cercetare...la mine era caz clar de coruptie,abuz in serviciu,fals in declaratii si mai multe...dar degeaba...toti sunt mana in mana...

Alte discuții în legătură

Greseala sau inducere in eroare? danaa1 danaa1 O plangere penala este cercetata de parchetul de pe langa tribunal. Procurorul de caz claseaza dosarul. S-a facut plangere la prim procuror. Prim procurorul ... (vezi toată discuția)
Unde se depune plangerea penala impotriva procurorului/prim-procurorului ? nimar nimar Unde trebuie depusa plangerea penala impotriva procurorului si/sau prim-procurorului unui Parchet de pe langa Judecatorie ? (vezi toată discuția)
Ajutor - plangere impotriva rezolutie procuror pentru incetare urmarire penala lakkis lakkis Buna seara,va rog sa ma ajutati ! Dupa o plangere catre parchet pentru neplata pensie alimentara ,dupa 1 an si jumatate si multe sesizari s-a dat rezolutia de ... (vezi toată discuția)