avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintari la telefon
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintari la telefon

buna ziua
vreau sa va intreb
in cazul in care un consilier local primeste la telefon amenintare de la o persoana
si consilierul face sesizare la politie
in cit timp politia trebuie sa demareze ancheta, sa ia toate masurile legale pentru depistarea persoanei care a facut amenintari ??
si daca sunt obligati sa comunice raspuns la sesizarea scrisa

Cel mai recent răspuns: ContSters152027 , utilizator 22:32, 12 Iunie 2010
va multumesc
cel putin sa stiu cine este
pentru ca martori nu am cind am primit telefonul sichiar daca era cineva linga mine tot nu auzea ce spunea individul, ce sa facem asa este legea
ticalosii scapa intodeauna
:clapping: fiecare tl are un id
de asemenea, odata plangerea depusa , urmeaza inregistrarea tl a petentului cat si a celor ce apeleaza:D ...
restul sunt aiureli...
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Iunie 2010
ContSters152027, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate obtine mandat de arestare pentru furt? justdeals justdeals Tocmai ce mi-a fost furat mobilul, bluza de trening si cheia in timp ce alergam la Stadion. :) Politistul care se cica se ocupa de caz mi-a cerut IMEI-ul de la ... (vezi toată discuția)
Plangere penala antolia antolia Buna ziua ! In urma unei agresiuni fizice , a fost depusa o plangere la politie . Dupa intocmirea dosarului , procurorul a dispus inceperea urmaririi penale . ... (vezi toată discuția)
Declarație martor, faptuitor audiat prima data ca și martor ... viorelv viorelv Declarație faptuitor audiat prima data ca și martor are dreptul de a nu da nici o declarație, de a se prevala de dreptul la tacere (vezi toată discuția)