gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

Laura Ciobeica 
	    	Moderator

Laura Ciobeica 
	    	Moderator	    

Laura Ciobeica, moderator
 Laura Ciobeica, moderator 	
			 andredani 
	    	Utilizator

andredani 
	    	Utilizator	    

Laura Ciobeica 
	    	Moderator

Laura Ciobeica 
	    	Moderator	    

Petre Nita 
	    	Expert judiciar

Petre Nita 
	    	Expert judiciar	    

catalinion84	                   

Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema caci nu mai inteleg nimic. Am vandut acum cateva luni un autoturism catre cineva. Am facut ... (vezi toată discuția)
	                    catalinion84	                   

Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema caci nu mai inteleg nimic. Am vandut acum cateva luni un autoturism catre cineva. Am facut ... (vezi toată discuția)

faranumeeu	                   

Buna,
In urma cu ceva timp am cumparat un autoturism si pe care nu l-am inmatriculat pe numele meu la politie deoarece ulterior l-am vandut altei ... (vezi toată discuția)
	                    faranumeeu	                   

Buna,
In urma cu ceva timp am cumparat un autoturism si pe care nu l-am inmatriculat pe numele meu la politie deoarece ulterior l-am vandut altei ... (vezi toată discuția)

maier	                   

buna ziua. in  urma cu 6 luni  am  vandut un  autoturism dacia (1000 E). nu am incheiat  contract  de  vanzare cumparare.   cartea  de  identitate a  ramas  la ... (vezi toată discuția)
	                    maier	                   

buna ziua. in  urma cu 6 luni  am  vandut un  autoturism dacia (1000 E). nu am incheiat  contract  de  vanzare cumparare.   cartea  de  identitate a  ramas  la ... (vezi toată discuția)