ContSters47264 
	    	Utilizator

ContSters47264 
	    	Utilizator	    

felice76 
	    	Utilizator

felice76 
	    	Utilizator	    

felice76 
	    	Utilizator

felice76 
	    	Utilizator	    

Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat

Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat	    

felice76 
	    	Utilizator

felice76 
	    	Utilizator	    

AnamariaA1	                   

Sunt însărcinată și despărțită , dacă Dumnezeu ma ajuta sa duc sarcina pana la capăt  și nu doresc sa trec in acte numele tatălui  deoarece nu vrea ... (vezi toată discuția)
	                    AnamariaA1	                   

Sunt însărcinată și despărțită , dacă Dumnezeu ma ajuta sa duc sarcina pana la capăt  și nu doresc sa trec in acte numele tatălui  deoarece nu vrea ... (vezi toată discuția)

ContSters183675	                   

Pe scurt, prietena mea este gravida si va tine copilul insa a considerat ca eu nu \"VOI AVEA NICI UN DREPT\" la tot ce se va intampla.
Din ce am citit nu ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters183675	                   

Pe scurt, prietena mea este gravida si va tine copilul insa a considerat ca eu nu \"VOI AVEA NICI UN DREPT\" la tot ce se va intampla.
Din ce am citit nu ... (vezi toată discuția)

angell	                   

am 20 de ani si am o fetita de 8 luni cu un barbat casatorit, care la acel moment nu a recunoscut copilul, insa acum doreste sa faca acest lucru si de asemenea ... (vezi toată discuția)
	                    angell	                   

am 20 de ani si am o fetita de 8 luni cu un barbat casatorit, care la acel moment nu a recunoscut copilul, insa acum doreste sa faca acest lucru si de asemenea ... (vezi toată discuția)