avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare sentinta civila
Discuție deschisă în Executare silită

executare sentinta civila

Am avut un proces prin care asociatia mi-a cerut evacuarea (eliberarea) unui mic spatiu din bloc in care mi-am facut o nisa. Procesul s-a finalizat prin ianuarie, dar nu am primit sentinta decat odata cu "somatie " de la executor. Stiu ca niciun vecin nu este interesat de acel spatiu, dar de la asociatie cineva a vrut sa ma sicaneze, asa din motive personale. Am studiat actele, mirandu-ma ca nu mi s-a comunicat hotararea pentru a putea face apel. Am observat ca hotararea nu este semnata decat de grefier, ca nu are semnatura presedintelui ci doar o stampila. Am vreo posibilitate sa mai atac acea hotarare, sau macar sa aman evacuarea pana gasesc unde sa-mi duc lucrurile depositate in nisa?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 23:48, 14 Iunie 2010
Evacuarea s-a judecat pe ordonanta presedintiala sau pe procedura normala de drept comun?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E valabila o hotarare nesemnata? Nelica Nelica Am avut un proces prin care asociatia mi-a cerut evacuarea (eliberarea) unui mic spatiu din bloc in care mi-am facut o nisa. Procesul s-a finalizat prin ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca si comunicare nesemnate driver_host driver_host Buna ziua, In urma judecarii unui dosar civil, am primit prin posta comunicare ,sentinta si hotararea facuta in numele legii, ori pe nici o pagina din cele 5 ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am avut o ședință pentru schimbarea președintelui ... Ianit Ianit Bună seara, am avut o ședință pentru schimbarea președintelui de bloc în care majoritatea a decis să schimbam președintele de bloc. Am depus dosarul ... (vezi toată discuția)