avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna

Buna ziua. Eu lucrez de 3 ani si jumatate intr-o institutie de invatamant, ca personal didactic auxiliar. Norma mea este de 1/2 (o jumatate de norma).
Va rog sa ma '' luminati '' si pe mine in ceea ce priveste numarul de zile de concediu la care am dreptul, conform ultimelor reglementari in vigoare. Precizez ca in primul an am beneficiat de concediu de maternitate vreo 3luni si ceva.
Multumesc pentru intelegere.
Cel mai recent răspuns: milixima , utilizator 09:31, 15 Iunie 2010
In momentul in care se fac pontajele d-na apare cu CO 4h/zi deci ea are de exemplu 21 zile CO dar are 84 ore,pe cand unul cu norma intreaga are 168 ore.Va spun in cunostinta de cauza ca nr de zile nu se fractioneaza.
Da!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cu timp partial-zile co Andrei Gica Andrei Gica O persoana angajata cu timp partial de 4h/zi, la cate zile de CO are dreptul in decursul unui an de lucru, in conditiile in care un angajat cu norma intreaga ... (vezi toată discuția)
Plata concediul de odihna visinescuandrei visinescuandrei dac imi iau concediu de odihna luna asta de pe 15 sep-30 sept in aceste zile mai sun platit? daca da cu cat? la un salariu de 800 de lei pe luna si 400 de lei ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie co pentru cim de 4 ore/zi corneliacr corneliacr Buna ziua...suntem o asociatie de proprietari si avem angajata femeie de serviciu cu 4 ore/zi, salariu brut 950 lei. Durata concediului de odihna este de 21 ... (vezi toată discuția)