avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... despartirea intrun concubinaj cu un copil la mijoc
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

despartirea intrun concubinaj cu un copil la mijoc

vreau sa ma despart de barbatul cu care traiesc de 2 ani jumatate este nervos nu se poate controla si cauta motive de cearte din nimic, tranteste prin casa sparge lucruri si ma terorizeaza psihic plus k am o fetita de 1 an si 3 luni care se sperie....eu am renovat in casa care stam si e pe numele lu maicasa si am cuparat bunuri frigider , calculator , dulap am pus termopane gresie faianta , dak e sa fug de el cu fata mea are o sa poata sa ma caute cu politie zicand k am fugit? o sa cad eu de proasta? el are cazier pentru sechestrare....si imi e frica de el..vreu sa plec dar mie frica k ma gaseste si dak plec cum o sa pot eu sa imi iau lucrurile mele din casa lui?? e bine sa ma duc la un afocat pentru un proces pentru custodia fetitei?? fetita e pe numele lui si stiu k ar fi in stare de orice pentru a aveao. dati-mi un sfat va rog
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 11:58, 16 Iunie 2010
buna ziua .
avand in vedere conduita concubinului dvs., indicat ar fi sa parasaiti domiciliul conjugal si sa va gasiti un alt imobil unde sa locuiti.
luati si fetita cu dvs., si in paralel investiti instanta de judecata cu o actiune prin care solicitati incredintarea minorei si stabilirea domiciliului acesteia la dvs.
in ceea ce priveste cardul bancar, sunati la banca si declarati-l pierdut/furat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintarea copilului ContSters153344 ContSters153344 eu locuiesc cu concubinul meu si am o fetita cu acesta ...nu ne intelegem bine ba chiar m-a si batut odata... dak veau sa plec si sa depun o cerere de ... (vezi toată discuția)
Bataia concubinei si terorizarea copilului ContSters153344 ContSters153344 buna ziua. traiesc cu concubinul meu de 2 ani jumatete avand o fetita de 1 an jumate ea fiind pe numele lui. acu vreo 3 seri fetita a adormit si sa trezit ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters156794 ContSters156794 :help: sunt casatorita de 10 ani si am o fetita de 4 ani. din 2007 am venit din italia in romania, fetita mea s a nascut in italia. dupa ce ne am intors in ... (vezi toată discuția)