am un proces pe rol pt neplata unei sume in urma efectuarii unui transport de marfa international. la al doilea termen de judecata pe 09.06.2010 pe situl judecatoriei este trecut urmatorul text: " Fata de lipsa de procedura cu parata ". ce inseamna asta? mai trebiue sa completez la dosar ceva, sau nu a primit parata instiintare? nu stiu ce o fi, urmatorul termen este pe 07.07.2010
MULTUMESC
Lipsa de procedura apare atunci cand procedura de citare fata de una din parti nu a fost corect indeplinita,in acest caz fata de parata,adica citatia nu a ajuns la ea.;)
Lipsa de procedura cu una din parti exista atunci cand acea partea nu se infatiseaza in fata instantei, personal sau prin mandatar, si poate insemna ca:
- citatia nu a fost completata corect cu numele si adresa partii;
- citatia nu a fost emisa deloc pe numele partii;
- citatia a fost emisa dar nu s-a intors comunicarea la dosar pana la termen astfel ca nu se cunoaste cand si daca a primit partea citatia;
- citarea trebuia facuta si prin afisare, dar a fost doar citata doar la domiciliu etc. ;)
Divort
crissta38
Am inaintat cererea de divort dar paratul nu este in tara ci lucreaza fara forme legale in strainatate.La prima infatisare procesul s-a aminat si mi s-a spus ... (vezi toată discuția)
Lipsa de procedura
dorinv
1.Explicati-mi si mie va rog ce inseamna lipsa de procedura si cand e cazul sa o invoci?
2. O societate comercial e obligata sa compara in fata instantei in ... (vezi toată discuția)