MARGARETA  STANCIU 
	    	Avocat

MARGARETA  STANCIU 
	    	Avocat	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti in ce conditii angajatorul poate refuza reangajarea mea dupa terminarea concediului de crestere si ingrijire copil.Din cate am inteles este obligat (angajatorul) sa ma primeasca timp de 6 luni. Este adevarat acest lucru?
Multumesc
~ final discuție ~
 lidia00	                   

sunt in concediu de crestere a copilului pana la 2 ani,primesc indemnizatie,concediul inceteaza in 21 ian 2011 ,sunt insarcinata in 4 saptamani,dupa data de 21 ... (vezi toată discuția)
	                    lidia00	                   

sunt in concediu de crestere a copilului pana la 2 ani,primesc indemnizatie,concediul inceteaza in 21 ian 2011 ,sunt insarcinata in 4 saptamani,dupa data de 21 ... (vezi toată discuția)

abirlescu	                   

Buna ziua,
ce drepturi am ca salariat care se intoarce din CIC (concediul de crestere si ingrijire copil)?  la intoarcere sunt amenintata cu restructurarea ... (vezi toată discuția)
	                    abirlescu	                   

Buna ziua,
ce drepturi am ca salariat care se intoarce din CIC (concediul de crestere si ingrijire copil)?  la intoarcere sunt amenintata cu restructurarea ... (vezi toată discuția)

anca13	                   

buna ziua. 
o persoana aflata in CIC, doreste sa revina la serviciu. angajatorul este obligat sa o primeasca? exista o perioada minima de timp in care ... (vezi toată discuția)
	                    anca13	                   

buna ziua. 
o persoana aflata in CIC, doreste sa revina la serviciu. angajatorul este obligat sa o primeasca? exista o perioada minima de timp in care ... (vezi toată discuția)