avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cum se pedepsesc astfel de infractiuni??
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cum se pedepsesc astfel de infractiuni??

cum se pedepsesc astfel de infractiuni?? conbucerea unui autoturism cu numere de inlatriculare expirate , cu permisu suspendat ,si fals in idestitate toate intr-un singur dosar?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 21:50, 15 Iunie 2010
Nu ati precizat daca faptuitorul e la prima abatere sau are antecedente penale.

Daca nu exista recidiva, probabil va lua o amenda judiciara+pedepse contraventionale ( suspendare permis de conducere etc.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se pedepsesc infactiunile gabrielddg gabrielddg persoana in momentul cand a comis infraciunile ( conducerea a unui autoturism cu numere expirate , permis suspendat si s-a dat si identitate falsa) avea alt ... (vezi toată discuția)
Conducerea cu autovehicul neinmatriculat + numere false florinpopescu florinpopescu Buna ziua, Am fost prins acum doua saptamani circuland cu autovehicul neinmatriculat,si cu numere false. In anul 2001 am fost condamnat pentru furt la 1 an ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta bauturilor alcoolice si cu nr provizorii expirate Rus Norbert Rus Norbert Buna,Ma numesc Rus Norbert si in data de 26.04.09 am avut o urgenta si a trebuit sa ma deplasez cu masina intr-o alta localitate situata la 40km de domiciliul ... (vezi toată discuția)