avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general concedii medicale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

concedii medicale

Buna ziuz! Am avut in anul 2009 un salariat care o fost in concediu de maternitate. Am depus certificatele la CASS .Acum mi-a venit o instiintare de la CASS precum ca nu sunt completate corect sau nu corespund din punct de vedere economic certificatele medicale. Eu , ca si societate nu m-ai primesc banii de la ei . Dar in contabilitate cum reglez acest lucru . Am in contul 431.06 pe credit suma de -1200 lei. Care sunt NC de stornare . Suma respectiva este considerata pierdere ?Multumesc ptr. oricare raspuns.

Alte discuții în legătură

Incasat in plus pe chitanta Mariralu Mariralu Buna ziua, La reglarea unei fise a unui client am observat ca : - desi s-a facut chitanta pe suma de 1200 lei , in casa s-a inregistrat , din ... (vezi toată discuția)
Sold la 447 camelia adina camelia adina AJUTOR!!!!!!! in balanta la 31.12.2011 am sold creditor o suma destul de mare 4000 lei , dar datorii la stat nu avem , suntem pe 0 pe fisa platitor. in ... (vezi toată discuția)
Corectare eroare contabila szellm szellm Buna ziua, as dori sfatul dvs ptr a solutiona o eraore contabila descoperita acum, azi, care provine din anul 2013 , si care se continua si in acest ... (vezi toată discuția)