NEFERTITI HUNAM CAPITAL CONSULTING 
	    	Consultant resurse umane

NEFERTITI HUNAM CAPITAL CONSULTING 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 cotmro	                   

1.Va rog sa ma lamuriti daca in calitate de PFA( sau mai inainte  PFI ) trebuie sa platesc contr. asig . sanatate. 
mentionez ca sint angajata si la stat , ... (vezi toată discuția)
	                    cotmro	                   

1.Va rog sa ma lamuriti daca in calitate de PFA( sau mai inainte  PFI ) trebuie sa platesc contr. asig . sanatate. 
mentionez ca sint angajata si la stat , ... (vezi toată discuția)

TANASE ILEANA	                   

Buna ziua,am un i.i.,sunt cosmeticiana si lucrez la beneficiar pe baza de comision.Va rog sa-mi spuneti ce documente trebuie sa am ca sa fiu in regula pt. ... (vezi toată discuția)
	                    TANASE ILEANA	                   

Buna ziua,am un i.i.,sunt cosmeticiana si lucrez la beneficiar pe baza de comision.Va rog sa-mi spuneti ce documente trebuie sa am ca sa fiu in regula pt. ... (vezi toată discuția)

ancadaniela75	                   

Daca realizez  venituri impozabile succesiv 12 luni inainte de nastere, adica lucrez cu contract de colaborare pe drepturi de autor, mai trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
	                    ancadaniela75	                   

Daca realizez  venituri impozabile succesiv 12 luni inainte de nastere, adica lucrez cu contract de colaborare pe drepturi de autor, mai trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)