avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de maternitate

Buna ziua!
Pe data de 14.06.2010mi s-a incheiat contr. de munca cu firma la care lucram ,deoarece eram angajata pe perioada determ. in locul cuiva care a plecat in maternitate,acum s-a intors,dar voi lucra cu contract de colaborare...problema mea este ce trebuie sa fac ca sa beneficiez de maternitate tinand cont de faptul ca nu voi plati decat impozit la stat pe venituri....este deajuns?sau trebuie sa mai platesc si altceva( cas, asig. sanatate)?
Cel mai recent răspuns: idana77 , utilizator 14:38, 16 Iunie 2010
Daca nu ai un alt contract de munca le platesti pe toate...
Ma gandeam eu,nu eram sigura...multumesc frumos pentru raspuns...
O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contr asig . sanatate pentru pfi , pfa cotmro cotmro 1.Va rog sa ma lamuriti daca in calitate de PFA( sau mai inainte PFI ) trebuie sa platesc contr. asig . sanatate. mentionez ca sint angajata si la stat , ... (vezi toată discuția)
I.i. lucrez la beneficiar TANASE ILEANA TANASE ILEANA Buna ziua,am un i.i.,sunt cosmeticiana si lucrez la beneficiar pe baza de comision.Va rog sa-mi spuneti ce documente trebuie sa am ca sa fiu in regula pt. ... (vezi toată discuția)
Concediu de ingrijire copil ancadaniela75 ancadaniela75 Daca realizez venituri impozabile succesiv 12 luni inainte de nastere, adica lucrez cu contract de colaborare pe drepturi de autor, mai trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)