avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1357 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vanzare cumparare in rate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vanzare cumparare in rate

buna ziua

doresc sa cumpar o casa in rate,dar proprietarul are o ipoteca la banca pe un sfert din valoarea imobilului.Exista vreo modalitate legala de a plati eu ratele la banca dar fara a prelua creditul?
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 20:48, 16 Iunie 2010
Cu acordul bancii, va poate vinde dvs. imobilul, si dvs. urmeaza sa achitati restul de rate . Alta modalitate nu e decat sa achitati dvs. ratele si abia apoi sa cumparati. Insa nu v-as sfatui sa dati niste bani fara acoperire.
av.M.Hornea
puteti incheia un antecontract de vanzare cumparare prin acre sa ii dati suma necesara degrevarii imobilului de sarcina.
ulterior sa incheiati contractul de vanzare cumaprare.
pt antecontract aveti nevoie de acordul bancii creditoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament farkas laura farkas laura Buna ziua, va rog sa-mi dati un sfat, cum trebuie sa procedez la vanzarea unui apartament cumparat cu credit bancar, si ipotecat in favoarea bancii. Multumesc. (vezi toată discuția)
Urgent! cum pot cumpara apartament ce are 2 ipoteci? Corina_Creanga Corina_Creanga vreau sa cumpar un apartament , care are 2 ipoteci. cum trebuie sa procedez? proprietarul vrea sa facem un precontract cu suma unei ipoteci si intr-o luna ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament luat cu credit GabrielaMax GabrielaMax Buna ziua, Ma puteti informa, va rog, cu privire la procedura vanzarii unui apartament cumparat prin credit? Daca l-am achizitionat acum trei luni si ... (vezi toată discuția)