hellenburgous 
	    	Utilizator

hellenburgous 
	    	Utilizator	    

a_gmona 
	    	Utilizator

a_gmona 
	    	Utilizator	    

hellenburgous 
	    	Utilizator

hellenburgous 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 a_gmona	                   

Ajutati-ma va rog cu un sfat:
In 2001, am cumparat un teren de 2x115 mp pentru a avea trecere la livada din spatele curtii unui vecin, pe care avem si Titlu ... (vezi toată discuția)
	                    a_gmona	                   

Ajutati-ma va rog cu un sfat:
In 2001, am cumparat un teren de 2x115 mp pentru a avea trecere la livada din spatele curtii unui vecin, pe care avem si Titlu ... (vezi toată discuția)

a_gmona	                   

In 1979, tatal meu a vandut o casa la tara impreuna cu 250mp. Toata curtea avea 1250mp. Ma intereseaza daca Primaria putea sa-l puna in posesie pe noul ... (vezi toată discuția)
	                    a_gmona	                   

In 1979, tatal meu a vandut o casa la tara impreuna cu 250mp. Toata curtea avea 1250mp. Ma intereseaza daca Primaria putea sa-l puna in posesie pe noul ... (vezi toată discuția)

a_gmona	                   

Vecinului meu, cadru militar, i s-a facut contract de intretinere in 1999, de catre bunicul lui lasandu-i o casa cu gradina. In 2001, vecinul bunic a reziliat ... (vezi toată discuția)
	                    a_gmona	                   

Vecinului meu, cadru militar, i s-a facut contract de intretinere in 1999, de catre bunicul lui lasandu-i o casa cu gradina. In 2001, vecinul bunic a reziliat ... (vezi toată discuția)