avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... expertiza topografica lege
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

expertiza topografica lege

Buna ziua,
as dori sa-mi spuneti ce lege reglementeaza lotizarea terenului intr-un partaj judiciar la o expertiza topografica?
Cel mai recent răspuns: flori9 , utilizator 15:09, 24 Iunie 2010
Asa am si actionat, insa mi s-a spus ca oricum la urmatorul termen se va face lotizarea finala de catre un alt expert si ca eventualele obiectii le pot prezenta atunci, iar acestea imi vor fi acceptate sau nu de catre instanta.
Nu inteleg, cand se va desemna acest al treilea expert la termenul urmator? In perioada de vacanta nu prea vad cum sa efectueze aceasta lotizarea finala, atata timp cat exista mai multe variante de lotizare la dosar si nu am discutat nimic despre ele.
Practic ce se va intampla la urmatorul termen, la ce sa ma astept?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lotizare finala flori9 flori9 Solutie: amână cauza pentru ca părţile să ia cunoştinţă de conţinutul rapoartelor de expertiză şi pentru ca expertul topo să întocmească ... (vezi toată discuția)
Proces de partaj. expertiza neefectuata, consecinte tatami2013 tatami2013 Buna ziua, Am si eu o intrebare la dumneavoastra. In primavara acestui an fratele meu a deschis un proces de partaj impotriva celorlalti frati. La prima ... (vezi toată discuția)
Atribuire provizorie clyde2010 clyde2010 Obiectul cauzei:partaj bunuri comune. Masa de partaj: o casa si terenul aferent. Mod de dobandire: contr.v/c,trei cumparatori,cote egale 1/3,fara nici un fel ... (vezi toată discuția)